Skip to content Skip to footer
NOSALTRES

Maximitzem el rendiment financer de la teva empresa

Com a directors financers, el nostre rol és assegurar una gestió financera sòlida i estratègica. Destaquem per oferir orientació experta en la presa de decisions financeres, aportant una perspectiva objectiva i desapassionada, que és essencial al món empresarial. El nostre coneixement especialitzat en estratègies de finançament facilita l’accés a fonts de capital i optimitza l’estructura financera de l’empresa.
Treballem estretament amb els nostres clients per garantir la integritat i la precisió de la informació financera. El nostre enfocament objectiu contribueix a mitigar riscos ia millorar la transparència, aspectes crucials per a la credibilitat davant de stakeholders interns i externs.

A nivell estratègic, col·laborem de prop amb l’alta direcció, per alinear els objectius financers de l’empresa. La metodologia que apliquem per analitzar escenaris i avaluar oportunitats contribueix al creixement sostenible i rendible de lorganització.
Som un soci integral, exercint un paper que va més enllà de la comptabilitat i les finances. La nostra missió és impulsar l’èxit financer dels nostres clients, aportant no només coneixements tècnics, sinó també una visió estratègica que enforteixi la salut financera i la viabilitat a llarg termini de cada empresa que confia en els nostres serveis

Missió

Acompanyar els líders empresarials, els CEO’s, en la presa de decisions estratègiques que generin un impacte positiu al seu negoci.

Visió

La nostra visió és ser el soci fiable i de confiança en la presa de decisions financeres, i contribuir a la creació d’un futur financer més sòlid i sostenible per als nostres clients.

Valors

  1. Compromís amb el client. Posem els nostres clients al centre de tot allò que fem, adaptant els nostres serveis a les seves necessitats perquè assoleixin l’èxit financer
  2. Excel·lència professional. Busquem l’excel·lència en tot allò que fem i ens proposem. Busquem constantment la millora i l’actualització de les nostres habilitats i coneixements
  3. Honestedat. Operem amb ètica i transparència en totes les nostres accions amb els nostres clients
  4. Treball en equip. Posem els nostres clients al centre de tot el que fem, adaptant els nostres serveis a les seves necessitats
junts treballem millor

Equip

Angel Canovas Garcia

Soci fundador

Gemma Sanz Labrador

Sòcia

Sergi Navarro Rabaneda

Soci

Carla Burillo Celma

Sòcia

Som membres

CLIENTS SATISFETS

Casos d'èxit

Responsabilitat social corporativa

Formació i treball. La fundació amiga.

A l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, AYCE Consulting, col·labora amb la Fundació Formació i Treball (www.formacioitreball.org). La FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL de persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat de treball.

Al servei d‟aquest objectiu s‟emmarca tant l‟oferta de formació ocupacional com la realització d‟activitats econòmiques per afavorir la inserció laboral.

CONTACTE

Tens preguntes?
Escriu-nos

    Accessibility Toolbar